IT

Bedste antivirus til Mac i 2021

antivirus til mac

Sikkerhedsfunktionerne i macOS er gode, og mange brugere af Mac synes at tænke, at det må være godt nok sådan. Men det er det ikke. Selvom det er rigtigt, at Windows generelt har langt flere problemer med virusangreb, end Mac har, betyder det ikke, at Mac i sig selv er et beskyttelsesrum. Der skal mere til.

Mange former for malware er rettet specielt til Mac, og det er derfor en god ide at støtte den indbyggede beskyttelse i Mac og supplere med særlige foranstaltninger specielt for Mac. Markedet er fyldt med antivirus til Windows, men der findes også flere gode muligheder for antivirus konkret til Mac.

Når du tjekker på nettet, er det en god ide at sammenligne forskellige anmeldelser af antivirus særligt til Mac. En sådan sammenligning viser, at der er bred enighed om at anbefale Integos antivirus til Mac. Intego får høje karakterer over en bred kam.

Intego – Beskyttelse mod malware

Integos beskyttelse mod malware specifikt til Mac er 100% effektiv. Samtidig er deres firewall, kaldet NetBarrier, en væsentlig forbedring af den indbyggede firewall, der hører til MacOS. Intego har to modeller af antiviruspakker, en standard og en premium. Med premium får du ekstra ting som børnesikring, effektiv back-up samt systemoprydning og -optimering med i prisen. Priserne er konkurrencedygtige, tit med tilbud.

Udover enigheden blandt anmelderne om Inegos fortræffeligheder, er der også nogenlunde enighed om, at Norton tilbyder solid antivirus til Mac. Selvom Nortons antivirus til Mac reelt kan ses som en barberet version af deres antivirus til Windows, får du alligevel valuta for pengene her.

Især fremhæves Nortons browserudvidelser, Safe Web og Safe Search. Disse tilføjelser giver en væsentlig forbedring af sikkerheden i Safari i forhold til blokering for eksempel af phishing. Desuden inkluderer abonnementet på antivirus hos Norton også VPN, hvilket giver en samlet set økonomisk attraktiv løsning.

Foruden Intego og Norton får også Bitdefender generelt gode anmeldelser. Bitdefender roses specielt for deres backupsystem, kaldet Time Machine. Bitdefenders ‘tidsmaskine’ giver sikkerhedsbeskyttelse af dit system og dine filer, så du kan gendanne hele molevitten, hvis dit system er angrebet af ransomware.

Også Bitdefenders funktioner til websikkerhed fremhæves, og de fungerer godt med Safari. Desuden inkluderer Bitdefenders antivirus til Mac også VPN. Godt nok er deres standard VPN, inkluderet i antivirussen, begrænset til blot 200 MB om dagen. Men ubegrænset VPN kan købes ekstra til lav pris.

Intego, Norton, Bitdefender er i front generelt, når det gælder antivirus specielt til Mac. Men også både MacAfee og Kaspersky får pæne anmeldelser. Når du leder efter antivirus specielt til Mac, må du tjekke markedet og sammenligne ydelser og priser. Måske betyder det ikke noget for dig, om et antivirusprogram har børnesikring, måske har du allerede VPN hos en anden udbyder, og så videre. På den måde kan du sortere mellem udbyderne og vælge den, der tilbyder netop dét, du har brug for. Til den bedste pris.